Som

Quindrop Produccions Audiovisuals és una productora de cinema i TV independent, amb un equip de professionals units per la passió de comunicar la realitat i la ficció. Les claus del nostre treball són autenticitat, rigor i qualitat.

Les nostres produccions inclouen documentals de temàtica social, històrica i mediambiental, projectes educatius, projectes audiovisuals crossmedia, la producció cinematogràfica i els serveis de producció audiovisual.

Socis

Magdalena López-Baisson Magdalena López-Baisson
Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Complutense de Madrid, i Màster en Producció i Direcció de Documentals per la Universitat de Salford (UK). Com realitzadora, entre les seves obres destaquen el documental Displaced (2005), guanyador del premi atorgat per la Royal Television Society d’Anglaterra i el videoart Fotomorfosis exposat al Museu Reina Sofia. Productora executiva i/o directora de producció dels documentals: "Estat d’Exili", "Vacances a Txernòbil", "Els monstres de ca meva", "Llànties de foc " i "Crocodox".

Javier González Javier González Bordas
Una primerenca vocació per l’art fotogràfic, el va portar a formar-se com director de fotografia. Javier ha treballat com a operador de càmera en un bon nombre de produccions documentals emeses pels programes de televisió més prestigiosos d’Espanya: Documentos TV de TVE, La Noche temàtica ARTE/TVE, Sense Ficció, 30 Minuts i 60 Minuts de Televisió de Catalunya. Ha estat el responsable de la direcció de fotografia de diversos documentals produïts per Quindrop com "Estat d’exili" o "Llànties de foc".

Pablo Azorín Pablo Azorín Williams
20 anys d’experiència en el sector de la producció i els serveis audiovisuals com a productor executiu, cap de producció, cap de localitzacions, location scout, realitzador i càmera. Titulat en Tècniques Visuals per la Universitat d’Alacant i Tècnic Superior en Imatge. Ha intervingut directament a més de 300 produccions de cinema, documental, i publicitat internacionals i nacionals. Productor dels documentals: "Els monstres de ca meva", "Llànties de foc" i "Agent Sicre".

Partners:

© Quindrop Produccions Audiovisuals | WEB SPIP