Som

Quindrop Produccions Audiovisuals és una productora de cinema i TV independent, amb un col·lectiu de professionals units per una passió: crear documentals. Les claus del nostre treball són autenticitat, rigor i qualitat.

Les nostres produccions inclouen documentals de temàtica social, històrica i mediambiental, projectes educatius, projectes audiovisuals crossmedia, la producció cinematogràfica i els serveis de producció audiovisual.

Socis

Javier González Javier González Bordas
Una primerenca vocació per l’art fotogràfic, el va portar a formar-se com director de fotografia. Javier ha treballat com a operador de càmera en un bon nombre de produccions documentals emeses pels programes de televisió més prestigiosos d’Espanya: Documentos TV de TVE, La Noche temàtica ARTE/TVE, Sense Ficció, 30 Minuts i 60 Minuts de Televisió de Catalunya. Ha estat el responsable de la direcció de fotografia de diversos documentals produïts per Quindrop com "Estat d’exili" o "Llànties de foc".

Pablo Azorín Pablo Azorín Williams
Titulat en Tècniques Audiovisuals per la Universitat d’Alacant. Pablo compta amb més de dues dècades d’experiència professional en el mitjà audiovisual, principalment en l’àmbit dels serveis cinematogràfics i televisius. En els últims anys es dedica amb passió a la seva vocació professional: la recerca, direcció i producció de documentals. Fruit d’aquesta tasca són, entre d’altres, els seus últims documentals "Agent Sicre. L’amic americà" i "Espies a l’arena. Objectiu Espanya".

Partners:

© Quindrop Produccions Audiovisuals | WEB SPIP