Serveis

El nostre equip compta amb una acreditada experiència en serveis de producció al més alt nivell que garanteix eficàcia i valor productiu per a tot tipus de projectes audiovisuals.

Serveis de producció

Dirigits al cinema, televisió, publicitat i fotografia: recerca de localitzacions, gestió de permisos de rodatge, location manager, direcció de producció, assistent de direcció, personal tècnic.

Serveis audiovisuals

Edició, postproducció, sonorització, composició musical, grafisme, motion graphics, making-off, reportatges i enregistrament de corporatius i esdeveniments.

Serveis creatius

Continguts multimèdia per a exhibicions i museus, projectes Crossmedia, disseny gràfic, disseny i desenvolupament de llocs web, disseny editorial, disseny i generació de continguts en línia, redacció de notícies i continguts corporatius, kits i gabinet de premsa, gestió cultural.

Com experts en comunicació audiovisual i multimèdia, estudiem i fem servir els mètodes de comunicació més innovadors per al desenvolupament de la comunicació més eficaç del seu projecte. Mitjançant la connexió de la nostra creativitat i professionalitat amb les seves idee,s aquestes es fan realitat arribant de la manera més efectiva al seu objectiu.

Partners:

© Quindrop Produccions Audiovisuals | WEB SPIP